Rôzne
- Informácia predsedu rady k zriadeniu pracovnej skupiny k stavebnej legislatíve na úrovni tripartity
- Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 564/2004 Z. z. o rozpočtovom určení výnosu dane z príjmov územnej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ZMOS – neprerokovaný bod z plenárneho zasadnutia HSR SR zo dňa 20.05.2024)
- Podpora rozvoja vidieka v Programe rozvoja vidieka 2014-2022 a Strategickom pláne spoločnej poľnohospodárskej politiky 2023-2027 - čerpanie a návrh alokácie pre obce do 1 000 obyvateľov (ZMOS – neprerokovaný bod z plenárneho zasadnutia HSR SR zo dňa 20.05.2024)
- Informácia o príprave ďalšieho konsolidačného balíčka (APZD)
- Úprava podmienok národných víz pre vodičov autobusov (nariadenie vlády č. 113/2023 Z. z. o záujme Slovenskej republiky udeliť národné vízum vybraným skupinám štátnych príslušníkov tretích krajín) (APZD)
- Financovanie služieb samospráv poskytovaných cudzincom s dlhodobým pobytom na Slovensku (APZD)
- Nedostatok pracovnej sily na Slovensku (RÚZ)
- Transpozícia a vykonávanie nariadenia o odlesňovaní („EUDR“) (RÚZ)
- Novela zákona č. 747/2004 Z. z. o dohľade nad finančným trhom (RÚZ) - Materiál stiahnutý predkladateľom
- Informácia Ministerstva životného prostredia SR o stave prípravy zlúčenia štátnych podnikov VODOHOSPODÁRSKA VÝSTAVBA, š.p. a SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, š.p. a financovania SVP, š.p. do konca roka 2024 a v roku 2025 (KOZ SR)
- Postoj Ministerstva životného prostredia SR k pôvodnému návrhu zonácie NP Poloniny a informácia o prípadne pripravovaných zmenách, doplnená o stanovisko Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR o dopadoch na lesné hospodárstvo a poľnohospodársku výrobu na tomto území (KOZ SR)
- Opatrenia Ministerstva vnútra SR na odstránenie problémov odborových organizácií pri registrácii v registri mimovládnych neziskových organizácií (KOZ SR)

Číslo materiálu:
Rezort:
Rezortné číslo:
Predkladateľ:
Podnet:Iniciatívny návrh
Stav rokovania:
Výsledok rokovania:
Poznámka:
Obsah:
aktualizované 14.08.2024, 09:07